Nadal celebra la seva victòria contra Marterer (EFE)
Tenis

Rafa Nadal s'imposa a Marterer i accedeix als quarts de final de Roland Garros

El vigent campió a París s'ha imposat a l'alemany Maximilian Marterer per 6-3, 6-2 i 7-6, i ha sumat la victòria 900 de la seva carrera esportiva i la 39a de consecutiva en aquest Grand Slam

Actualitzat

Rafa Nadal segueix avançant amb pas ferm a Roland Garros i aquest dilluns s'ha classificat per als quarts de final sense cedir cap set. El vigent campió a París s'ha imposat a l'alemany Maximilian Marterer per 6-3, 6-2 i 7-6, i ha sumat la victòria 900 de la seva carrera esportiva. El manacorí ha tombat un rival que ocupa el lloc número 72 del rànquing mundial i ha encadenat 39 triomfs consecutius sobre la terra batuda parisenca, on busca l'onzè títol del seu impressionant palmarès.

El pròxim rival de Nadal per a un lloc a les semifinals serà l'argentí Diego Schwartzman, onzè jugador mundial. El menut tenista sud-americà ha culminat una espectacular remuntada contra el gegant sud-africà Kevin Anderson i, després de cedir els dos primers sets per 1-6 i 2-6, s'ha acabat imposant per 7-5, 7-6 i 6-2 després de 3 hores i 15 minuts d'intensa batalla.

 

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut