Espanyol

L'Espanyol vol començar l'any amb una victòria davant del Dépor i mantenir-se entre els deu primers

Els blanc-i-blaus inauguren la dissetena jornada de Lliga davant del Deportivo de la Corunya

Actualitzat

L'Espanyol encara el primer compromís de Lliga del 2017 amb la intenció de no deixar escapar ni un punt i seguir millorant, partit a partit, la seva imatge. Ja de bon matí que els blanc-i-blaus s'han concentrat en un hotel a Sant Just Desvern per sortir aquest vespre amb la tota l'atenció centrada en el partit davant del Deportivo de la Corunya (20:45).

Víctor Sánchez, Hernán Pérez, Andrés Prieto, Victor Álvarez, Marc Navarro i Salva Sevilla són les novetats respecte a la darrera convocatòria (el duel contra el Barça). En canvi, Rubén Duarte i Álvaro Vázquez, per decisió tècnica i Pape Diop, que està jugant la Copa d'Àfrica amb la selecció del Senegal, se sumen a les baixes dels tocats Diego López, Javi López, amb molèsties al taló, i Leo Baptistao, que ha fet treballat al marge del grup durant tota la setmana.

La llista de convocats la formen: Roberto, Víctor S., Víctor Álvarez, O. Duarte, Gerard Moreno, Salva Sevilla, Reyes, F. Caicedo, Jurado, David López, Hernán Pérez, Javi Fuego, P. Piatti, Diego Reyes, Andrés Prieto, Marc Roca, Aarón, Melendo i Marc Navarro.

En cas de derrotar els gallecs, els blancs-i-blaus encadenarien la tercera victòria consecutiva al seu estadi i es mantindrien entre els deu primers equips de la Lliga, un dels grans objectius de l'Espanyol en aquesta primera temporada de l'era Chen Yansheng.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut