Espanyol

Quique Sánchez Flores: "El partit se'ns ha anat en el primer gol i la primera part"

L'entrenador de l'Espanyol ha reconegut que el seu equip no ha fet un bon partit davant del València, especialment en els primers 45 minuts

Actualitzat

L'entrenador de l'RCDE Espanyol Quique Sánchez Flores ha reconegut que el seu equip no ha ofert la seva millor versió davant del València, un rival en crisi, en "un escenari on podíem haver tingut millors oportunitats i haver-ho fet millor".

Pel tècnic blanc-i-blau "els primers 45 minuts no serveixen. No hem pressionat bé, no hem tancat els espais al mig i li hem deixat un carril molt lliure al València per l'esquerra. També hem equivocat l'estructura d'atac i no hem ocupat bé els espais en atac. A la segona part hem competit millor. El partit se'ns ha anat en el primer gol i la primera part".

Quique Sánchez Flores no ha volgut excusar-se en les moltes baixes que ha tingut per fer la seva alineació: "El nivell de l'equip està alt. Quan hi ha canvis i han d'entrar jugadors que porten un mes o un mes i mig participant poc, els volem exigir el màxim però no podem. Hem de ser comprensius, ajudar-los a entrar en la dinàmica del grup. Ells són conscients que si no juguen és perquè sabem que hi ha altres que fins avui són millors".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut