Girona
Els jugadors del Girona celebren el segon gol contra el Lugo (@gironafc)

Quarta victòria a Montilivi d'un Girona en ascens directe (3-1)

Dos gols de Borja García i un de Rubén Alcaraz situen l'equip gironí en el segon lloc de la classificació

Lluís CervellóActualitzat

El Girona s'ha instal·lat a la part alta de la classificació de Segona gràcies a la victòria d'aquest dissabte contra un rival directe, el Lugo (3-1). L'inici de partit ha estat fulgurant. En el minut 4, en la primera jugada atacant del Girona, Sebas Coris s'ha desfet de tothom abans d'assistir Borja García, que ha marcat l'1 a 0 rematant amb el taló. Un gol que ha fet aixecar els seguidors de Montilivi, però que ha rebut una resposta immediata per part del conjunt gallec. Al cap de dos minuts, a la sortida d'un córner, Carlos Hernández feia pujar l'empat al marcador.

La primera meitat ha estat de domini gironí, amb més possessió de la pilota i millors ocasions. Una doble rematada de Ramalho en el minut 24 ha estat l'avís previ al segon gol local. Ha repetit Borja García, en el minut 34. El madrileny, que aquesta setmana ha tancat la renovació del seu contracte fins a la temporada 2018-2019, ho ha celebrat amb dos gols i ja en suma cinc a la Lliga.

Abans del descans, Longo ha estat a punt de fer el tercer, però ho ha evitat José Juan.

A la segona part, el Lugo s'ha estirat i ha tingut més la pilota, però ha generat poc perill sobre la porteria de René, que repetia com a titular. De fet, les millors ocasions han tornat a ser del Girona. Longo, Borja García i Pedro Alcalá haurien pogut sentenciar. I ho ha acabat fent Rubén Alcaraz, quan ja es jugava el temps afegit, amb el 3 a 1.

L'equip de Pablo Machín, invicte a Montilivi, ha sumat la quarta victòria davant dels seus seguidors. Avui n'hi havia 4.151 a l'estadi gironí. El triomf situa en el segon lloc de la Lliga un Girona que acabarà la jornada en posició d'ascens directe.