Fórmula 1

Pren força la possibilitat de veure Alonso a Ferrari, ja que no estan contents amb Massa

La possibilitat de veure Fernando Alonso pilotant un Ferrari està guanyant força. L'escuderia italiana ha fet saber a Felipe Massa que no estan contents amb el seu rendiment i el brasiler ja s'ha ofert a Toyota. La premsa anglesa dóna per segur que serà Alonso qui ocuparà la seva vacant. Nicholas Todt, el representant de Felipe Massa, va iniciar contactes amb l'escuderia Toyota en el passat Gran Premi de Bèlgica per portar el brasiler de Ferrari a la firma japonesa.

Actualitzat

Nicholas Todt és fill del director esportiu de Ferrari, Jean Todt, que encara no ha renovat amb l'equip italià de cara al 2008. Si Massa se n'anés, deixaria una vacant que l'escuderia podria oferir a Fernando Alonso.

El president de la companyia italiana, Luca Cordero di Montezemolo, ja ha manifestat més d'una vegada que admira l'asturià. L'únic inconvenient és que hauria de comprar el contracte que Alonso té amb McLaren. Una altra possibilitat per a Alonso, si no continua amb el seu equip actual, seria tornar a Renault. Flavio Briatore, el patró de l'escuderia, ha congelat la renovació dels seus pilots, Kovalainen i Fisichella, i en els últims dies s'ha pronunciat a favor que l'asturià torni a Renault, firma amb la qual ha estat dues vegades campió del món.

Anar al contingut