Espanyol

Pochettino reconeix que, si no guanyen contra l'Sporting, no hi haurà opcions de jugar a Europa

Primer van ser els jugadors de l'Espanyol i avui ha estat Mauricio Pochettino qui ha reconegut que, si no guanyen dissabte contra l'Sporting, l'equip es quedarà sense possibilitats de jugar a Europa la temporada que ve. El tècnic blanc-i-blau encara no sap quants efectius podrà recuperar de cara a aquest transcendental partit.

Actualitzat
Per Juan Albín s'ha acabat la temporada després que es lesionés dissabte; l'eslovac Vladímir Weiss ja no va viatjar a Madrid, també per lesió. El porter Cristian Álvarez va acabar el partit al Calderón amb molèsties i Romaric també va ser substituït per problemes físics. Molts jugadors dubtosos i dissabte un rival, l'Sporting, que es juga la permanència.

El tècnic ha assegurat que el vestidor manté la fe a aconseguir el somni continental: "Esclar que ho creuen. He vist bé els jugadors, amb ganes i il·lusió. Hem passat per diverses decepcions i després d'una derrota tot sembla difícil, però el grup s'ha recuperat bé i té ganes que arribi el pròxim partit".

Classificació ajustadíssima amb sis equips que lluiten per una plaça a Europa. Context complicat, encara que Pochettino no dubta. "Tinc una confiança absoluta en aquest bloc i apostaria que anirem a Europa. Veurem si som capaços de sumar al voltant de deu punts, encara que pot ser que finalment amb això no serveixi", ha matisat.

Sumar deu dels dotze punts que hi ja en joc. Aquests són els números de l'entrenador. El repte comença dissabte contra l'Sporting de Clemente.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut