Espanyol

Pochettino: "Necessitem jugadors que marquin gols"

Mauricio Pochettino ha assegurat que pel que ha pogut constatar "en els entrenaments i els partits amistosos l'equip necessita jugadors que marquin gol", i espera que en els pròxims dies es concreti alguna operació. La primera opció és el davanter equatorià Felipe Caicedo, del Lokomotiv de Moscou. L'Espanyol insisteix a aconseguir una opció de compra a preu raonable, encara que de moment l'entitat russa no veu amb bons ulls desprendre's d'un jugador pel qual va pagar gairebé vuit milions d'euros.

Actualitzat
Mauricio Pochettino ha assegurat que, arran del que ha pogut constatar "pels entrenaments i pels partits amistosos, l'equip necessita jugadors que marquin gol", i espera que en els pròxims dies es concreti alguna operació.

La primera opció és el davanter equatorià Felipe Caicedo, del Lokomotiv de Moscou. L'Espanyol insisteix a aconseguir una opció de compra a preu raonable, encara que de moment l'entitat russa no veu amb bons ulls desprendre's d'un jugador pel qual va pagar gairebé vuit milions d'euros.

L'entrenador blanc-i-blau també ha mantingut el seu desig que el migcampista Joan Verdú acabi renovant després de trencar-se les negociacions entre les dues parts. "La seva predisposició per seguir amb nosaltres és bona i esperem que així sigui perquè és un jugador important dins l'equip. Esperarem esdeveniments", ha indicat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut