Motociclisme

Pedrosa, Elías i Checa sortiran molt endarrerits per la pluja i Vermeulen fa la "pole"

La pluja ha estat la gran protagonista en els entrenaments oficials del Gran Premi de Turquia. L'únic pilot català que s'ha adaptat a les condicions del circuit ha estat Sete Gibernau, que ha fet el tercer millor temps. L'aigua ha provocat moltes caigudes i ha deixat en les últimes posicions de la graella Pedrosa, Toni Elías i Carles Checa. En 125, Álvaro Bautista, líder del Mundial, sortirà des de la "pole" al costat del seu company d'equip, l'italià Mattia Pasini. Joan Olivé sortirà novè i Aleix Espargaró, trentè. I en el dos i mig, Jorge Lorenzo sortirà des de la primera posició de la graella.

Actualitzat

Dani Pedrosa s'ha trobat avui amb un dels seus pitjors enemics: la pluja. Al pilot de Castellar li ha costat molt dominar la seva Honda sobre un traçat afectat per la pluja que ha caigut durant tot el matí a Istanbul. Ha fet diverses errades i demà haurà de sortir molt enrere, des de la setzena posició. També Valentino Rossi ha tingut problemes i no ha pogut passar de l'onzè millor temps. El gran beneficiat ha estat l'australià Chris Vermeulen, amb Suzuki, que ha arriscat i ha aconseguit la "pole" en una aferrissada lluita amb Nicky Hayden. Tercera posició per a Sete Gibernau, que ha rodat molt bé sobre mullat i demà mirarà de trencar una ratxa de nou grans premis sense pujar al podi. Elías ha estat dotzè i Checa, quinzè.

Pel que fa als 250 cc, Jorge Lorenzo sortirà des del primer lloc per buscar la tercera victòria de la temporada, tot i que avui no ha estat dels més ràpids i ho podria tenir complicat si demà també plou tal com indiquen les previsions. Héctor Barberà ha estat cinquè, i Jordi Carchano, vint-i-cinquè.

I en el vuitè de litre, Álvaro Bautista (Aprilia) ha aconseguit la primera posició a la graella de sortida amb el temps dels entrenaments oficials d'ahir, divendres, ja que per la pluja que cau avui sobre el Park Circuit d'Istanbul ningú no ha millorat el registre de la primera sessió classificatòria. Bautista, que lidera el Campionat del Món de 125 cc i que ha guanyat les dues curses disputadas fins ara, Espanya i Qatar, va fer ahir 2.04,035 i avui, amb la pista mollada 2.18,357. En segon lloc s'ha classificat el seu company d'equip, l'italià Mattia Pasini, amb 2.04,385; en tercera posició, Simone Corsi (Gilera), amb 2.04,653, i en quart lloc, Héctor Faubel, amb 2.04,724.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut