Motociclisme

Valentino Rossi, amb problemes en els entrenaments lliures del Gran Premi de Turquia

Aquest cap de setmana tornen les motos amb el Gran Premi de Turquia i, de moment, les coses no van gaire bé per a Valentino Rossi, que es veu que no acaba de resoldre els problemes amb la Yamaha. L'italià ha acabat els entrenaments lliures en onzè lloc. El més ràpid ha estat el nord-americà Nicky Hayden, davant de Sroner, Capirossi i Dani Pedrosa, que ha fet el quart millor temps. Toni Elías ha estat cinquè i Sete Gibernau novè.

Actualitzat

Valentino Rossi no ha començat amb bon peu un Gran Premi de Turquia en què l'italià té al·licients importants. Serà la seva cursa número 100 en la màxima categoria. També pot sumar la victòria número 55 i, per tant, superar la marca de Mike Dohan, i quedaria només per darrere de les 68 del també italià Giacomo Agostini. Però avui, en els entrenaments lliures, Rossi no ha pogut estar ni tan sols entre els deu primers, ja que ha fet l'onzè millor temps. El més ràpid ha estat el nord-americà Nicky Hayden, davant de Sroner, Capirossi i Dani Pedrosa, que ha fet un bon quart millor temps. Cinquè per a Elias, novè per a Gibernau i setzè per a Checa.

En 125 cc, el més ràpid en la primera tanda de classificatoris ha estat el líder del mundial, Álvaro Bautista, davant del seu company d'equip Mattia Pasini. Simone Corsi ha estat tercer per davant d'Héctor Faubel.

 

En els 250 cc, la "pole" provisional és per a Jorge Lorenzo, que ha rodat gairebé un segon més ràpid que Héctor Barberà. El segon més ràpid ha estat un altre pilot d'Aprilia, Alex de Angelis, i el tercer Andrea Dovizioso.

Anar al contingut