Pau Gasol abans d'un partit dels Spurs (EFE)
Futbol

Pau Gasol dona suport a la disputa del Girona-Barça a Miami

El jugador català dels Spurs s'ha mostrat favorable a aquesta proposta en la seva columna setmanal al diari econòmic "Expansión" perquè considera que seria "molt important per a la internacionalització de la Lliga espanyola"

Actualitzat

El jugador català dels San Antonio Spurs Pau Gasol s'ha mostrat partidari que el partit entre el Girona i el FC Barcelona es disputi a Miami, tal com vol el president de la Lliga Javier Tebas, sempre que hi hagi un acord entre totes les parts implicades. En la seva columna setmanal al diari econòmic "Expansión", el pivot de Sant Boi assegura que seria "molt important per a la internacionalització de la Lliga espanyola".

"Aquestes últimes setmanes estem vivint de prop els moviments de la Lliga Santander per fer un pas que, segons la meva opinió, seria molt important per a la internacionalització de la competició. Fins a la data hem vist com alguns clubs traslladen part de la seva pretemporada a mercats de referència com els Estats Units, la Xina o el Japó, entre d'altres. Ara estem parlant de normalitzar la celebració d'alguns partits oficials en territori estranger. És un tema que comporta polèmica, però que reflecteix la voluntat de seguir exportant la competició més enllà del territori local per apropar-nos cada vegada més a la Premier", opina Gasol.

El germà gran dels Gasol ha posat com a exemple la internacionalització d'una competició que coneix molt bé com l'NBA, considerada una de les millors competicions esportives del món.

"L'NBA es va consagrar com a Lliga pionera exportant esdeveniments fora: el 1990, va celebrar a Tòquio un partit entre Utah i Phoenix. Des de llavors, l'NBA treu partits regularment dels EUA per dotar la marca de major projecció en mercats com la Xina, Mèxic, Europa o Àfrica. Jo mateix vaig disputar fa un parell de temporades un partit de temporada regular contra els Suns a Mèxic DF."

L'article de Pau Gasol ha estat molt ben rebut per part de Javier Tebas, que ha celebrat el suport del jugador català en un missatge a través de les xarxes socials.

ARXIVAT A:
Pau Gasol
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut