Futbol

Pato ja és jugador del Corinthians brasiler

Pato ha estat presentat aquest divendres pel Corinthians, tot just 24 hores després d'haver arribat a Sao Paulo per passar la revisió mèdica. El davanter ha estat rebut pel propietari del club, Gilmar Veloz, i s'ha declarat "ansiós per començar a jugar i conquistar l'afició."

Actualitzat
Alexandre Rodrigues da Silva "Pato" ha estat presentat aquest divendres pel Corinthians, tot just vint-i-quatre hores després d'haver arribat a Sao Paulo per passar la revisió mèdica.

El davanter brasiler ha estat rebut pel propietari del club, l'empresari Gilmar Veloz, i s'ha declarat "ansiós per començar a jugar i conquistar l'afició."

El club paulista ha fet un esforç econòmic insòlit al seu país pel que fa a la "repatriació" de cracs des d'una gran lliga europea. Els 15 milions d'euros amb els quals es va tancar el traspàs des del Milan van batre les aspiracions d'altres clubs, com l'Internacional de Porto Alegre, on Pato es va donar a conèixer abans de marxar a Itàlia.

Pato havia deixat de comptar per als tècnics milanistes després d'una llarga ratxa de lesions que l'han apartat dels terrenys de joc de manera gairebé ininterrompuda aquesta temporada. Tot i amb això, els serveis mèdics del Corinthians asseguren que l'han trobat en un bon estat físic i confien  que les lesions no es repeteixin.

El Corinthians travessa un moment esportiu molt dolç després d'haver-se proclamat campió de la Copa Libertadores i del Mundial de Clubs aquest 2012 i amb aquesta incorporació espera mantenir la línia ascendent.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut