Pape Diop a la sala de premsa
Pape Diop a la sala de premsa
Espanyol

Pape Diop: "En aquesta lliga només sobreviuen els forts"

El migcampista de l'Espanyol, que no té cap dubte que el club aconseguirà seguir una temporada més a la Primera Divisió, ha parlat de la importància de mantenir-se plegats per sortir del mal moment

Actualitzat

La plantilla de l'Espanyol ha treballat un dia més amb la vista posada en la primera de les cinc finals que afrontaran aquestes setmanes. L'entrenador Constantin Galca prepara el xoc contra el Deportivo en sessions a porta tancada, per tal d'afavorir la concentració dels seus jugadors. A la sala de premsa, el migcampista Pape Diop s'ha mostrat convençut de la permanència del club a la Primera Divisió a final de temporada, apuntant que "'esclar que ens salvarem, no ten inc cap dubte".

El senegalès ha afirmat que "en aquesta lliga només sobreviuen els forts. Hi ha equips més fluixos, però si estan units se salvaran". Ha reconegut que el bloc passa "per una situació difícil, a alguns els dura molt temps i a d'altres, poc". El migcampista, que arrossega un cop al colze que sembla que no li impedirà jugar dissabte, creu que han d'anar partit a partit: "Només pensem a guanyar aquest matx, i després ens centrarem en la següent jornada. Si comencem a calcular punts ens farem un embolic."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut