Esports

Panathinaikos i Reial Madrid es juguen un lloc a la Final Four de l'Eurolliga

Comencen els play-offs per ser a la Final Four de Belgrad amb uns aparellaments que trauran espurnes. Destaca el Panathinaikos-Reial Madrid, que viurà el primer assalt aquest vespre (20.15, Esport3)

Víctor LavagniniActualitzat

El millor jugador jove del món, Luca Doncic, juga a la pista més passional d'Europa. El Madrid haurà de filar molt prim contra la fúria de l'OAKA a Atenes, on tindran l'última oportunitat de veure l'estrella eslovena abans de fer el salt a l'NBA.

Els madridistes han de guanyar un partit a la pista més difícil. Xavi Pascual té la missió de reenviar els verds a la Final Four sis anys després. L'ambient serà infernal. 19.000 rivals contra els dotze de Pablo Laso amb una baixa molt important: Facundo Campazzo, artroscòpia en el moment més important de la temporada.

El Baskonia torna a estar entre els vuit millors. En el seu camí a la Fase Final, ha de passar per l'Istanbul del guru Zeljko Obradovic. Un altre play-off duríssim entre dos equips molt directes. Els jugadors de Pedro Martínez buscaran una victòria contra la històra: en un 80% dels casos, el factor pista és decisiu. La millor defensa contra el tercer millor atac. La batalla física sota els taulers també està garantida.

A més, els altres dos aparellaments enfronten els dos equips russos de la competició, CSKA i Khimki, i un duel de pronòstic incert amb l'Olympiacos contra el Zalgiris de Jasikevicius.

Comencen els play-offs europeus, les dues setmanes més intenses de la temporada. Belgrad 2018 espera els quatre protagonistes de la Final Four d'aquest any.

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut