Futbol

Paco Jémez: "El Barça de Luis Enrique té més recursos que el de Guardiola"

L'entrenador del Rayo Vallecano, pròxim rival dels blaugranes a la Lliga, admet que veu molt complicat que al conjunt de Luis Enrique se li pugui escapar el títol

Actualitzat

L'entrenador del Rayo Vallecano Paco Jémez, pròxim rival del Barça a la Lliga, ha assegurat en una entrevista al programa "El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio, que l'equip de Luis Enrique té més recursos que el de Pep Guardiola i està convençut que al conjunt blaugrana no se li escaparà el títol. "No veig al Barça fallant 3 o 4 partits ni veig a l'Atlètic sumant tots els punts. No crec que al Barça se li escapi la Lliga", ha admès.

El tècnic del Rayo veu al Reial Madrid per sota dels blaugrana perquè no té una idea clara del futbol i canvia molt sovint de tècnic i definit més proper de l'estil de joc del Barça. "El Barça té una idea d'equip i el Madrid no. Aquesta és la principal diferència entre els dos grans. La meva idea de futbol s'assembla molt al que està fent el Barça en els darrers anys però també em fixo amb altres equips", ha explicat.

Paco Jémez també ha comentat que ara mateix no hi ha cap equip al món que tingui tres davanters amb el nivell dels del Barça però ha insistit que seran fidels al seu estil. "Quan competeixo, sempre vull guanyar, marcar, portar el ritme del partit i tenir la pilota. Som un equip humil però podem jugar com un equip gran. És una qüestió de mentalitat. Als meus jugadors, a més de compromís i esforç, només els demano una cosa: que juguin a futbol", ha assegurat.

Durant l'entrevista que li han fet Francesc Garriga i Ricard Torquemada, Jémez ha revelat que el penal fallat per Djukic a Riazor i que va deixar el Dépor sense el títol de lliga va ser el seu moment més trist com a futbolista professional i que va estar molt a prop de fitxar per l'Espanyol de José Antonio Camacho, però que finalment va decidir quedar-se al conjunt gallec tot i que l'oferta econòmica del conjunt blanc-i-blau era superior.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut