Paco Alcácer
Barça

Paco Alcácer susbtitueix Neymar en l'onze del Barça per jugar al Bernabéu

El Barça torna al Bernabéu amb una defensa de 4 i amb la novetat de Paco Alcácer en el lloc de Neymar. Per la seva part, Zidane aposta per Gareth Bale en l'onze titular

Actualitzat

Contra el Reial Madrid, el Barça surt a jugar pràcticament amb l'onze de gala d'aquesta temporada. L'únic canvi que hi ha és d'Alcácer per Neymar.

Així, l'onze blaugrana serà el format per Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Iniesta, Busquets, Rakitic, Messi, Suárez i Alcácer. Luis Enrique dona la confiança al jugador del Valencia, que jugarà per banda esquerra, en un partit de gran transcendència. A la banqueta: André Gomes, Denis Suárez, Cillessen, Digne, Mascherano, Arda Turan i el jove del B, Aleñà.

Bale, titular en l'onze de Zidane

Per la seva banda, Zidane posa en el terreny de joc aquest onze: Keylor; Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema i Cristiano. D'questa manera Bale, baixa en els darrers partits, deixa a la banqueta a Isco en el presumible onze blanc. El Madrid podrà comptar d'aquesta manera amb el seu trident titular davant l'equip de Luis Enrique.

    

Anar al contingut