Barça

Paco Alcácer assegura que no té ansietat per marcar i que espera trencar la seva sequera al més aviat possible

El nou davanter del Barça s'ha mostrat confiat que els gols tard o d'hora arribaran i ha explicat que Luis Suárez li va donar ànims i confiança després de l'últim partit de lliga contra el Deportivo

David CarballoActualitzat

Paco Alcácer ha assegurat durant la inauguració d'una nova tenda de futbol a Barcelona que no està obsessionat en marcar el seu primer gol amb la samarreta del Barça i està convençut que arribarà tard o d'hora. "No tinc ansietat per marcar perquè, si començo així, al final serà pitjor. Al final et centres a marcar, a marcar i a marcar i la pilota no entra. El que s'ha de fer en aquests casos, i ja m'ho ha dit molta gent, és tenir paciència, que segueixi fent el que estic fent i, al final, el gol arribarà perquè ocasions clares al costat d'aquests jugadors n'hi haurà", ha admès.

El nou davanter blaugrana ha revelat que al final de l'últim partit de lliga contra el Deportivo al Camp Nou, on va desaprofitar algunes ocasions clares per marcar, Luis Suárez li va donar ànims i confiança. "Quan va acabar el partit, Suárez em va comentar que ell també va passar una ratxa de bastants partits sense marcar i això al final ajuda, ja que tenint el seu exemple dóna molta moral i molta confiança", ha explicat.

Paco Alcácer també ha donat detalls de la seva adaptació al Barça i ha elogiat la rebuda que ha tingut dins del vestidor per part dels nous companys. "L'arribada al Barça va ser intensa i amb nervis perquè, al final, véns a un club molt gran, amb jugadors de grandíssim nivell. No saps com es comportaran amb tu, però em va sorprendre positivament. Per molt que diguin coses bones o dolentes si no ho vius no es pot saber, i són persones humils i treballadores amb ganes de millorar dia a dia", ha assegurat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut