Espanyol

Osvaldo es recupera abans del previst de la lesió i entra a la convocatòria de l'Espanyol

Gran sorpresa la que s'han trobat els aficionats de l'Espanyol quan han vist la llista que ha confeccionat Pochettino per al partit d'aquest diumenge contra l'Osasuna. I és que Osvaldo ha entrat a la convocatòria contra tot pronòstic, en recuperar-se abans d'hora de la lesió muscular que es va fer fa dues setmanes, a Vila-real. Sens dubte és una bona notícia per als blanc-i-blaus, sobretot perquè Sergio García i Iván Alonso estan de baixa. Els sancionats Galán i Forlín, i el lesionat David García, també es queden fora. Això ha obligat Pochettino a citar el jugador del filial Rui Fonte, cedit per l'Sporting de Portugal.

Actualitzat
"Més complicat que el del Bernabéu." Així ha qualificat Mauricio Pochettino el partit contra l'Osasuna a causa de les nombroses absències que té l'Espanyol entre lesionats i sancionats. El tècnic argentí ha rebut amb alegria l'alta d'Osvaldo però ha avisat que, tot i que podria ser titular, no està en condicions de disputar els 90 minuts.

Obligat a passar pàgina "al més aviat possible" després del 3-0 del Bernabéu, Pochettino ha destacat la importància de "centrar-se" en l'Osasuna, "un equip que treballa molt el joc aeri i la segona jugada, amb un futbol directe". A més, ha lloat una altra vegada la figura de José Antonio Camacho, l'entrenador que va fer-lo debutar a Primera Divisió i que demà serà el seu rival a la banqueta.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut