El Volskwagen de Loeb per les carreteres gal·leses. (Foto: EFE)
El Volskwagen de Loeb per les carreteres gal·leses. (Foto: EFE)
Automobilisme

Ogier porta Volkswagen pel camí de batre el rècord de més victòries en una temporada en el Mundial de Ral·lis

Sébastien Ogier (Volkswagen) és el líder del ral·li de la Gran Bretanya al final de la primera etapa amb 6,6 segons d'avantatge sobre el seu company d'equip Jari Matti Latvala. L'escuderia alemanya, que ja té assegurats el títol de pilots amb Ogier i el de marques, pot trencar el rècord de més victòries i de més doblets en una mateixa temporada

Actualitzat

Sébastien Ogier (Volkswagen) és el líder del ral·li de la Gran Bretanya al final de la primera etapa amb 6,6 segons d'avantatge sobre el seu company d'equip Jari Matti Latvala. Tercer a més d'un minut del líder es troba Mikko Hirvonen (Ford), que s'acomiada del Mundial de Ral·lis en aquesta prova.

Amb aquest resultat sembla difícil que l'escuderia alemanya, que ja té assegurats el títol de pilots amb Ogier i el de marques, no trenqui a l'últim ral·li del calendari el rècord de més victòries i de més doblets en una mateixa temporada. Volkswagen ha guanyat 11 de les 12 cites d'aquest any, igualant la marca de Citroën del 2005 i el 2008. Ogier i Latvala han pujat junts al podi en 8 ocasions, les mateixes que els pilots de Peugeot el 2002.

 

 

Anar al contingut