Neymar s'ha retirat amb molèsties a la zona inguinal (Reuters)
Futbol internacional

Neymar es lesiona contra el Camerun i és dubte per al decisiu partit de Champions contra el Liverpool

El davanter brasiler s'ha hagut de retirar als set minuts de joc per unes molèsties a la zona inguinal de la cuixa dreta una setmana abans del partit contra els "reds"

Actualitzat

Neymar s'ha lesionat en el partit amistós que la selecció brasilera ha disputat aquest dimarts contra el Camerun a Londres. El davanter brasiler del PSG s'ha hagut de retirar als set minuts de joc per unes molèsties a la zona inguinal de la cuixa dreta després de fer un xut, i ha estat substituït pel jugador de l'Everton Richarlison.

A l'espera de les proves mèdiques que en confirmin l'abast exacte, la lesió de Neymar arriba només una setmana abans del decisiu duel que el PSG disputarà contra el Liverpool i que pot ser clau per a la classificació dels parisencs per als vuitens de final de la Lliga de Campions.

Sense el crac del PSG, la "canarinha" ha sumat un triomf per la mínima contra la selecció africana amb un solitari gol de Richarlison en el minut 44. El blaugrana Arthur Melo ha estat titular i ha disputat el partit sencer, mentre que Rafinha, convocat d'urgència, ha vist tot el matx des de la banqueta.

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut