Nadal celebra un punt durant el partit (Foto: EFE)
Tenis

Nadal s'imposa a Gulbis i es trobarà amb Federer als quarts de final de l'Indian Wells

Rafa Nadal ha patit, ha resistit i ha acabat donant la volta al seu duel contra Ernests Gulbis, a qui ha superat per 4-6, 6-4 i 7-5 en dues hores i 33 minuts de partit. El proper rival de Nadal serà Roger Federer, que també ha patit per imposar-se al seu compatriota Stanislas Wawrinka. També han passat ronda Novak Djokovic i Andy Murray.

Actualitzat

Rafa Nadal ha patit, ha resistit i ha acabat donant la volta al seu duel contra Ernests Gulbis, a qui ha superat per 4-6, 6-4 i 7-5 en dues hores i 33 minuts de partit.

El balear, que suma la seva quarta victòria en quatre partits contra Gulbis, es trobarà en quarts de final al suís Roger Federer. Serà la primera vegada que tots dos tenistes es trobin en aquesta fase d'un torneig.

Nadal, lluny del seu millor estat de forma, ha hagut de neutralitzar el potent servei del seu rival -8 punts de servei directe-, que ha jugat amb gran intensitat i agressivitat al llarg de tot el partit, si bé el mallorquí, una mica lent en algunes fases, ha acabat per imposar la seva qualitat amb cops decisius.

El proper rival de Nadal serà Roger Federer, que també ha patit per imposar-se al seu compatriota Stanislas Wawrinka per 6-3, 6-7 (4) i 7-5 en dues hores i 20 minuts de partit. També han passat ronda Novak Djokovic i Andy Murray, que s'han desfet del nord-americà Sam Querrey i de l'argentí Carlos Berlocq respectivament.

Anar al contingut