Pedro celebrant el seu gol, que ha obert la golejada del Chelsea (Reuters)
Futbol

Mourinho surt escaldat en la seva tornada a Stamford Bridge (4-0)

El Manchester United del portuguès cau amb estrèpit davant el Chelsea. Pedro obre el marcador i encarrila el triomf dels "blues"

Actualitzat

Les tornades a casa no sempre són plàcides. José Mourinho tornava a Stamford Bridge per primera vegada després de la segona etapa com a entrenador del Chelsea. El Manchester United de l'entrenador portuguès ha anat a la deriva i ha estat superat en totes les facetes pels "blues".

Un gol de l'exblaugrana Pedro en el primer minut ha començat a establir diferències, que s'han anat fent evidents durant el partit. Han completat el marcador Gary Cahill (21'), Eden Hazard (62') i N'Golo Kanté (70'), amb una assistència de Pedro, que ha completat un dels seus millors partits com a jugador del Chelsea. La golejada de Stamford Bridge és la pitjor derrota de Mourinho des del 5-0 encaixat al Camp Nou l'any 2010 quan entrenava el Reial Madrid. Curiosament, en aquella golejada, també hi va intervenir el davanter canari marcant un gol.

El Chelsea d'Antonio Conte es confirma com un dels valors a l'alça de la Premier League, després de retallar a només un punt el seu desavantatge sobre uns Manchester City i Arsenal que no les tenen totes.  

Anar al contingut