Reial Madrid

Mourinho: "Hi ha altres entrenadors que tenen la capacitat d'amagar les imperfeccions."

El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha tornat a enviar un missatge a l'entrenador del Barça, Pep Guardiola, després de la polèmica victòria del seu equip al Benito Villamarín. Sense dir-ne el nom, el portuguès ha assegurat que ell és imperfecte i que hi ha altres entrenadors, més llestos que ell, que saben dissimular les seves imperfeccions quan li han preguntat per les declaracions de Guardiola. Mourinho ha assegurat que des de la seva posició no ha pogut veure cap dels dos penals a l'àrea madridista i ha lloat la tasca d'Iturralde González i del quart àrbitre, Sagués Oscoz.

Actualitzat
"Em semblen paraules normals. Jo el que he dit i repeteixo és que jo sóc un entrenador ple d'imperfeccions, però són imperfeccions que tothom coneix. No és una de les meves bones qualitats amagar les meves imperfeccions. I hi ha d'altres entrenadors que tenen aquesta capacitat, són més llestos que jo! I jo no tinc aquesta qualitat", ha assegurat.

"Jo sóc imperfecte, hi ha altres que parlen per ells i que són capaços de sortir sempre amb la cara de gent perfecta", ha afegit Mourinho en clara referència, sense citar-lo al tècnic blaugrana.

Mourinho no s'ha volgut pronunciar quan ha estat preguntat pels dos penals no xiulats en l'àrea dels blancs a favor del Betis i ha lloat la tasca dels col·legiats. "És en la porteria contrària a la meva banqueta, és impossible veure què ha passat. El que jo he vist és que, amb errors o sense, tant Iturralde com el jove assistent que s'ha convertit en àrbitre [Sagués Oscoz] han tingut una filosofia adaptada al partit, entre dos equips que volien jugar. Potser amb errades que vosaltres podreu veure en televisió, però amb una filosofia que ens agrada a tots. No xiulant i deixant jugar. No han xiulat faltetes de jugadors que es tiren i que intenten simular", ha comentat.

Mourinho també ha reconegut que està més que feliç amb aquests tres punts en un partit sense control, tot i reconèixer els mèrits d'un Betis valent i atrevit. "El 2-3 ha estat injust. Per a un partit com aquest, em sembla més adequat un empat pel que han fet els dos equips", ha conclòs el tècnic del Reial Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut