Belmonte gala LaLiga
Mireia Belmonte va ser present també a la gala de LaLiga, dilluns (EFE)
Natació

Mireia Belmonte fa una donació de 13.000 àpats per a Aldees Infantils

La nedadora de Badalona i la seva mare van participar en una campanya solidària de l'empresa P&G que ha fet possible la donació

Ramon AngladaActualitzat

La campiona olímpica Mireia Belmonte i la seva mare, Paqui García, van fer aquest dimarts l'entrega simbòlica del valor equivalent a 13.000 àpats pels nens atesos per l'ONG Aldees Infantils, gràcies al total recaptat en la campanya "Gràcies, mama", de P&G. L'empresa va convertir el passat mes de març a la nadadora badalonina i a la seva mare en les protagonistes d'aquesta campanya prèvia als Jocs Olímpics, destinada a enaltir el paper de la família.

La quantitat recaptada ha estat possible gràcies als distribuïdors i als consumidors dels productes de P&G i a la seva participació en les accions portades a terme a les xarxes socials. Durant l'acte oficial de l'entrega de la donació, Belmonte va mostrar-se molt contenta d'haver pogut participar-hi i haver fet possible l'acció solidària. Pedro Puig, president de l'organització, va recordar que un de cada tres nens a Espanya és al llindar de la pobresa.

Anar al contingut