Miguel Cardenal, president del CSD. (www.csd.gob.es)
Miguel Cardenal, president del CSD. (www.csd.gob.es)
Esports

Miguel Cardenal, president del CSD, li retreu a Francesc Homs l'ús polític de l'esport a Catalunya

La UEFA investiga l'exhibició d'una pancarta al Camp Nou en el partit de Lliga de Campions contra el Manchester City. Miguel Cardenal, president del CSD, ho ha aprofitat per carregar contra el portaveu de la Generalitat, Francesc Homs

Actualitzat

Miguel Cardenal, president del Consell Superior d'Esports (CSD), ha aprofitat l'anunci de la Comissió de Disciplina de la UEFA d'obrir un procediment al F. C. Barcelona per enviar-li un missatge a Francesc Homs, conseller de la Presidència i portaveu de la Generalitat, en una entrevista concedida a l'Agència EFE.

L'organisme disciplinari de la UEFA estudiarà el pròxim 21 de maig l'exhibició d'una pancarta al Camp Nou  amb el lema "Prou atacs a l'esport català" durant el partit de la tornada de vuitens de la Lliga de Campions contra el Manchester City. Cardenal ha afirmat que "després de veure com la UEFA treu targeta vermella a l'ús polític de l'esport a Catalunya, persones com Francesc Homs haurien de prendre nota perquè l'asfixiant ambient que ha creat l'ús polític de l'esport no passa desapercebut a les federacions internacionals".

El màxim responsable de l'esport espanyol ha advertit que "si es manté l'ús polític de l'esport, com ha passat fa poc amb els jugadors d'hoquei o la creació de greuges artificials, demanar campionats internacionals de primer ordre per a Barcelona serà un esforç estèril". Respecte a la manifestació convocada per la UFEC dijous 19 de març, Cardenal ha opinat que "seria creïble si els polítics que donen les subvencions no hi haguessin anat i no s'hagués pressionat la gent perquè hi anés".

Anar al contingut