Michael Albasini celebra la seva victòria a la segona etapa de la Volta al País Basc
Ciclisme

Michael Albasini s'imposa a l'esprint en la segona etapa i Michael Matthews manté el liderat de la general

L'australià, guanyador de la primera etapa, conserva un dia més el mallot de líder de la classificació després d'acabar quart a la meta a Eltziego

Actualitzat

La segona etapa de la Volta al País Basc ha tingut el mateix desenllaç de la primera i s'ha acabat decidint en l'esprint final. En aquesta ocasió, el suís Michael Albasini ha estat el més ràpid en els metres finals després de 173 quilòmetres de recorregut entre Pamplona i Eltziego. En una jornada de nou sense dificultats muntanyoses, el corredor de l'equip Orica ha sumat el seu primer triomf de la temporada en una etapa que no ha provocat canvis a la classificació general.

L'australià Michael Matthews, guanyador de la primera etapa, manté un dia més el mallot de líder després d'acabar quart en l'esprint d'aquest dimarts. Albasini ha imposat la seva punta de velocitat en un esprint final atípic al davant de l'argentí Maximilian Richeze (Quick Step) i el belga Sean de Bie (Lotto Soudal), que han precedit Matthews a la línia d'arribada.

Aquest dimecres es disputarà la tercera etapa, de 160,5 quilòmetres entre Vitòria i Sant Sebastià amb sis alts puntuables. El més important el de Santa Àgueda, de primera categoria, però situat a 66 quilòmetres de meta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut