Andrés Iniesta i Leo Messi celebren un gol del Barça (Reuters)
Futbol

Messi i Iniesta viatgen a Londres per assistir als premis The Best de la FIFA

Els capitans Iniesta i Messi lideren la comitiva que representarà l'entitat blaugrana en l'acte organitzat per la FIFA, després que en l'anterior edició el club decidís no assistir a la gala

Manel PriegoActualitzat

El Barça serà aquest vespre (19.30, Esport3) a Londres en l'entrega de la segona edició dels premis The Best de la FIFAAndrés Iniesta i Leo Messi representaran l'entitat blaugrana en la gala.

L'argentí, juntament amb Cristiano Ronaldo i Neymar, és un dels tres finalistes al premi The Best al millor jugador de la FIFA 2017. També s'entregarà el premi a la millor jugadora –la blaugrana Lieke Mertens n'és una de les tres candidates–, el millor porter, el millor entrenador de futbol masculí –Allegri, Conte i Zidane en són els tres finalistes–, el millor entrenador de futbol femení i el premi Puskas al millor gol.

El capità del Barça, Andrés Iniesta, és un dels candidats a formar part del FIFPro World 11, juntament amb Jordi Alba, Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Javier Mascherano, Sergio Busquets, Leo Messi i Luis Suárez, que estan entre els 55 candidats que opten a entrar en l'onze ideal.

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut