Barça

Messi: "El Barça és el millor club del món i no depèn d'un sol jugador"

El crac argentí desmenteix que el conjunt blaugrana tingui "messidependència" i assegura que necessiten guanyar a Anoeta perquè no poden fer més concessions a la Lliga

David CarballoActualitzat

Leo Messi ha assegurat en un acte publicitari el dia després de la victòria del Barça al Celtic Park que el conjunt blaugrana no té "messidependència" i que necessiten guanyar a Anoeta perquè no poden fer més concessions a la Lliga. "Sé que no és així i sempre responc el mateix quan m'ho pregunten. El Barça és el millor club del món, té una gran plantilla i no depèn d'un sol jugador. Ni ho penso, això", ha admès el crac argentí.

Messi, que no ha parlat en cap moment de la seva renovació, s'ha mostrat molt content pel triomf contra el Celtic, que ha permès als blaugranes assegurar-se la classificació per als vuitens de final de la Champions i ha alertat del pròxim partit de lliga contra la Reial Societat a Anoeta. "És un partit molt complicat. La Reial ens exigirà molt, estant jugant molt bé i estan lluitant per estar a la part alta. És un estadi on fa anys que no guanyem i serà complicat. Serà un partit dur i no podem estar malament perquè necessitem guanyar per no deixar escapar el Reial Madrid a la Lliga", ha explicat. 

El crac argentí també ha confessat que en el futbol actual és més important l'ordre tàctic que el talent i que amb el pas dels anys ha après a relativitzar les derrotes. "Un va creixent i van passant els anys. He viscut moments complicats i no tot passa per guanyar o perdre, hi ha coses més importants a la vida. M'encanta guanyar sempre i poder aconseguir tots els objectius, però el més important és intentar-ho", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut