Barça

Mazinho: "El que passa amb Rafinha és de bojos, no s'entén res"

El pare i representant del jugador del Barça assegura en una entrevista a Radio Galicia Sport que buscaran una sortida al seu fill en el mercat d'hivern perquè pugui tenir més continuïtat

Actualitzat

Mazinho, pare i representant de Rafinha Alcántara, ha assegurat en una entrevista a Radio Galicia Sport que no entén la situació esportiva del seu fill al Barça i ha admès que miraran de buscar-li una sortida el més aviat possible després de fracassar els intents per tancar la cessió al Betis l'estiu passat.

"És una cosa de bojos, no s'entén res. Només l'entrenador sap el que té o no té. La veritat és que nosaltres intentem que el Rafa pugui jugar regularment. Hem de buscar una sortida perquè aquí ho té molt complicat. Porta pràcticament dos anys, juga molt poc i necessita un club que li doni 30 o 40 partits per temporada perquè fa molt que no té continuïtat en el joc."

Mazinho ha confessat que la situació de Rafinha és sorprenent, tot i ser conscient que en un club com el Barça això pot passar.

"Aquí quan tens tres partits seguits, després es talla. L'entrenador té en el seu cap la seva forma de treballar, però per al jugador ja està bé. Ha fet una molt bona pretemporada, partits espectaculars, i no s'entén. Però això és futbol, és normal. I hem d'estar contents perquè estem en un gran club, però necessitem una sortida per jugar més."

L'exfutbolista brasiler ha insistit que no descarten buscar una sortida a Rafinha en el pròxim mercat d'hivern.

"No descartem la sortida a l'hivern. Si hi ha clubs interessats, el Barcelona està interessat en el traspàs i el jugador està content, ja que treballarem de manera conjunta."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut