Pochettino seguirà dirigint la nau blanc-i-blava. (Foto: Reuters)
Pochettino seguirà dirigint la nau blanc-i-blava. (Foto: Reuters)
Espanyol

Mauricio Pochettino diu que no reservarà ningú davant l'Athletic pensant en el derbi

El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat després de l'entrenament matinal que no pensa encara en el derbi. De fet, l'entrenador argentí no pensa reservar cap jugador aquest cap de setmana -tot i que els centrals titulars, Víctor Ruiz i Forlín, són a una targeta de la sanció-, en la jornada prèvia al duel davant el Barça, en què visita el sempre complicat estadi de San Mamés per enfrontar-se a l'Athletic Club. "El partit més important és el de Bilbao. Trauré l'equip que cregui més convenient per al partit, res més", ha explicat l'entrenador, que considera que un jugador que "entri al camp pensant en el derbi" no li serveix, i és millor que "es quedi a casa seva". Així doncs, sembla clar que Pochettino vol transmetre als seus jugadors la filosofia d'anar partit a partit. "Els tres punts del següent partit són el més important", ha expressat l'entrenador blanc-i-blau, que ha volgut elogiar el seu equip dient que "sempre surt al 120 per cent".

Actualitzat
"La prova de foc va ser l'Sporting"

El calendari de l'Espanyol, que en les setmanes vinents sembla més complicat, no preocupa Pochettino. Per l'argentí, la prova de foc no va ser contra l'Atlètic de Madrid, sinó contra l'Sporting de Gijón, on l'equip va patir molt més, fet que demostra, segons l'entrenador, que "tots els rivals tenen la seva dificultat i costa moltíssim vèncer".

Iraola, baixa a l'Athletic

El proper rival de l'Espanyol, l'Athletic Club, no podrà comptar davant els espanyolistes amb el lateral dret Andoni Iraola a causa d'un trencament muscular lleu.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut