Valbuena i Benzema, en una imatge d'arxiu amb la selecció francesa (Reuters)
Futbol internacional

Mathieu Valbuena confessa que està preparat per tornar a jugar amb Benzema a la selecció francesa

El jugador francès de l'Olympique de Lió ha assegurat en declaracions a la cadena de ràdio RMC que no tindria cap problema per tornar a jugar amb el davanter del Reial Madrid després del cas de xantatge que els va esquitxar

Actualitzat

Mathieu Valbuena, migcampista de l'Olympique de Lió, ha confirmat en declaracions a la cadena de ràdio RMC que està preparat per tornar a jugar a la selecció de França amb el davanter del Reial Madrid Karim Benzema, tot i el cas de xantatge que els va esquitxar fa uns mesos. "Esclar que estaria preparat. Per què no? Cap problema. Sempre he diferenciat entre el que passa dins i fora del terreny de joc. I jo m'he entès sempre molt bé amb ell en el terreny de joc", ha afirmat el jugador de 32 anys.
   
Des de finals del 2015, Benzema està imputat per complicitat en un xantatge amb el qual uns individus pretenien, segons l'acusació, treure una important quantitat de diners a Valbuena a canvi de no difondre un vídeo sexual d'ell amb la seva esposa. El davanter del Reial Madrid ha estat apartat dels "bleus" des de llavors, mentre que Valbuena no ha tornat a entrar en els plans del seleccionador Didier Deschamps.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut