Deschamps parla amb Valbuena en un entrenament de la selecció (Reuters)
Deschamps parla amb Valbuena en un entrenament de la selecció (Reuters)
Futbol Internacional

El seleccionador francès Didier Deschamps deixa fora de la convocatòria Karim Benzema i Mathieu Valbuena

El tècnic ha assegurat que el davanter del Madrid és baixa per "lesió" i el jugador de l'Olympique de Lió, per "no estar en les millors condicions psicològiques"

Pau RodríguezActualitzat

El seleccionador francès Didier Deschamps ha fet pública aquest dijous la llista de convocats, amb les absències de Karim Benzema i Mathieu Valbuena, pels dos amistosos que França jugarà contra Alemanya i Anglaterra. El tècnic "blue" ha assegurat que les baixes del jugador del Reial Madrid i de l'Olympique de Lió són per "lesió" i per "no estar en les millors condicions psicològiques", respectivament.

Deschamps ha explicat que va parlar dilluns amb Benzema, dos dies abans que fos citat per declarar en el cas de xantatge, i les dues parts van decidir que el davanter no aniria convocat. "Està lesionat, encara no ha tornat a jugar amb el Reial Madrid i no està disponible per aquestes dues jornades", ha declarat el seleccionador.

Respecte la baixa de Valbuena, Deschamps ha explicat que el rendiment del migcampista ha baixat des que va arribar aquest estiu a l'Olympique de Lió, però la no convocatòria es deu a les "conseqüències psicològiques del xantatge". "Hem decidit deixar-lo respirar", ha afegit el seleccionador.

El tècnic ha reconegut que, amb les baixes de Benzema i Valbuena, França perd potencial. Deschamps sí ha convocat pels dos amistosos a Kingsley Coman, el jove extrem del Bayern de Pep Guardiola que podria debutar amb la selecció absoluta francesa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut