Motociclisme

Márquez: "No tinc cap pressió per aconseguir resultats aquest any"

El campió del món de 125cc, Marc Márquez, ha assegurat avui que no té "cap pressió" per aconseguir resultats en la categoria que estrena, Moto2, ja que s'hi ha d'adaptar, per la qual cosa ha manifestat que es conformaria a obtenir algun podi durant la temporada. "Aquesta temporada em conformo a acabar curses i a final de temporada fer algun podi", ha declarat Márquez en un acte organitzat per un dels patrocinadors que dóna nom al seu equip, Catalunya Caixa. En aquest sentit, el pilot català ha assenyalat que serà "molt, molt difícil" poder guanyar en la seva estrena en la primera carrera del mundial del pròxim 20 de març a Qatar, al circuit de Losail, perquè no és el seu objectiu, si bé ha dit que ho intentarà.

Actualitzat
"Crec que arribo bastant preparat a la primera carrera. Hem fet una pretemporada molt bona, millor no es podria haver fet. Però cal anar a poc a poc, encara no sé el que és una carrera de Moto2. Les primeres carreres seran difícils i encara ens queda conèixer la categoria", ha remarcat Márquez.

El pilot ha expressat la seva il·lusió pel canvi de categoria, encara que ja està assaborint les dificultats de la seva nova moto, com les maniobres d'avançament. "És una mica més complicat avançar, més que res perquè quan has de rectificar, en 125 només amb la intenció la moto ja et seguia, i en aquesta categoria, amb el pes i la inèrcia que té la moto et costa una mica més", ha explicat el campió mundial de 125cc.

En el seu nou desafiament, Márquez ha dit que els seus principals rivals seran pilots com l'espanyol Julián Simón, el britànic Scott Redding, el suís Thomas Luthi, el japonès Yuki Takahashi o l'alemany Stefan Bradl. "Intentarem ser a prop seu al màxim possible, però no és la nostra guerra", ha subratllat Márquez, que ha assenyalat que els seus rivals s'estan adonant que, pels registres de pretemporada, s'està adaptant bé a la categoria.
Anar al contingut