Motociclisme

Márquez comença dominant els entrenaments lliures del G. P. de la Gran Bretanya

Marc Márquez ha iniciat el cap de setmana a Silverstone reinstaurant la conjuntura habitual de la temporada a MotoGP, que es va trencar parcialment a Brno, on no va fer podi. En el primer dia d'entrenaments lliuresa la Gran Bretanya, aquest divendres, ha marcat el millor temps

Actualitzat

Marc Márquez ha tancat la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Gran Bretanya amb el millor temps del dia en MotoGP. El pilot d'Honda ha distanciat en mig segon el seu perseguidor més directe, l'alemany Stefan Bradl (Honda). Respecte al tercer, Andrea Dovizioso, la diferència ha arribat gairebé al segon. Dani Pedrosa, company d'equip de Márquez, ha acabat el dia novè, per davant d'Aleix Espargaró (desè), Jorge Lorenzo (onzè) i Valentino Rossi (tretzè).

En Moto3, el britànic Danny Kent ha aconseguit el millor temps en els últims moments de la segona tanda d'entrenaments. Àlex Rins ha acabat tercer, una posició per davant d'Isaac Viñales. El petit dels Márquez, Àlex, ha tancat la jornada en la sisena posició. El líder de la categoria, l'australià Jack Miller, ha dedicat la sessió a fer proves amb nou material, i ho ha pagat quedant fora dels 20 millors.  Esteve "Tito" Rabat ha marcat el millor temps en la segona sessió de Moto2, per davant de Simoni Corsi i Jonas Folger. Maverick Viñales ha quedar cinquè.

Primera sessió de lliures

Marc Márquez ha iniciat el cap de setmana a Silverstone reinstaurant la conjuntura habitual de la temporada a MotoGP, que es va trencar parcialment a Brno, on no va fer podi. En la primera sessió d'entrenaments ha marcat el millor temps, amb 2:03,208. L'han seguit, a mig segon llarg de distància, Andrea Ianone, Andrea Dovizioso, Álvaro Bautista i Aleix Espargaró. La resta de favorits han fet papers discrets: Lorenzo, setè; Rossi, vuitè i Pedrosa, desè.

En Moto3, el líder, Jack Miller, ha estat el més ràpid (2:16,439), però ha tingut Isaac Viñales a menys de tres centèsimes de segon. Dos catalans més, Àlex Márquez i Àlex Rins, han estat tercer i quart, respectivament.

Els pilots importants de Moto2 han tingut un matí discret i Johann Zarco ha passat al davant de tothom amb un 2:09,312. Quatre pilots l'han seguit dins d'una diferència de dues dècimes: Corsi, Passini, Pons i Maverick Viñales. Cal anar fins al desè lloc per trobar Kallio i fins al dotzè per Rabat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut