Dani Alves, durant la festa del doblet al Camp Nou (Reuters)
Barça

Marotta confirma que les negociacions pel fitxatge de Dani Alves estan molt avançades

El director general esportiu de la Juventus de Torí, Giusseppe Marotta, ha confirmat en declaracions a Sky Sports que la incorporació del lateral brasiler del Barça pot ser imminent

Actualitzat

La confirmació oficial del fitxatge de Dani Alves per la Juventus de Torí pot ser imminent. Aquest dilluns, el director general esportiu del conjunt italià, Giusseppe Marotta, ha confirmat en declaracions a Sky Sports que les negociacions estan molt avançades. "Puc confirmar que les negociacions amb Dani Alves van per molt bon camí i n'estem satisfets", ha admès Marotta.

El dirigent de la Juve també ha confirmat els contactes per incorporar un altre jugador del Barça, l'argentí Javier Mascherano, però ha reconegut que és més complicat. "Estem parlant del tema Mascherano, però aquesta negociació i la d'André Gomes són més complicades i, ara per ara, no hi ha novetats", ha revelat.

Per últim, Marotta ha confirmat que el Reial Madrid farà efectiva la clàusula de recompra d'Álvaro Morata. "El Reial Madrid exercirà l'opció de recompra i tornarà allà. No es pot fer res més en aquest tema", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut