Mark Cuban encarant-se amb un àrbitre. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Mark Cuban, el rei de les multes de l'NBA

Mark Cuban, el propietari dels Dallas Mavericks de l'NBA, ha estat multat amb 100.000 dòlars (74.000 euros) per criticar els àrbitres el dimecres 15 de gener. Des que va comprar la franquícia de l'NBA l'any 2000, Cuban ha pagat 1,9 milions de dòlars (1,4 milions d'euros) en sancions.

Actualitzat

Mark Cuban, el propietari dels Dallas Mavericks de l'NBA, ha estat multat amb 100.000 dòlars (74.000 euros) per criticar els àrbitres el dimecres 15 de gener, en la derrota davant els Clippers per 129 a 127. Cuban, el rei de les multes de la lliga, veu així satisfet un desig: que el comissionat David Stern el castigués una última vegada abans que el dirigent es retiri del seu càrrec, durant l'All Star del mes de febrer. Stern ha estat el màxim responsable de la lliga professional durant 30 anys.

En el seu compte de Twitter, el multimilionari ha respost que la multa li sembla perfecta, i que podria donar una quantitat equivalent per a fins benèfics. Des que va comprar la franquícia de l'NBA l'any 2000, Cuban ha pagat 1,9 milions de dòlars (1,4 milions d'euros) en sancions repartides en 20 multes, la majoria per crítiques als àrbitres. Segons ell, han estat un gran mitjà de promoció per vendre més entrades del seu equip. Tot i el seu enfrontament amb les oficines centrals de la lliga nord-americana, el propietari dels Mavericks ha lloat la feina de Stern al capdavant de l'NBA.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut