Futbol internacional

Marco Verratti confirma que vol quedar-se al PSG fins que guanyi la Lliga de Campions

El migcampista internacional italià, de 25 anys, ha explicat en una entrevista al diari "Le Parisien" que no vol ser objecte de rumors com durant l'estiu passat, quan se'l va situar molt a prop del FC Barcelona

Actualitzat

Marco Verratti ha desvelat la seva intenció de quedar-se al París Saint-Germain fins que el club francès guanyi la Lliga de Campions en una entrevista que publica aquest dissabte el diari "Le Parisien". El migcampista internacional italià, de 25 anys, ha explicat que va parlar amb la direcció esportiva del PSG després de l'eliminació als vuitens de final de la Champions contra el Reial Madrid per aclarir el seu futur i no ser objecte de rumors com durant l'estiu passat, quan se'l va situar molt a prop del FC Barcelona.

"He parlat amb el club per passar un estiu tranquil, perquè vull seguir en aquest equip", ha valorat Verratti, que va recordar que moltes coses publicades fa un any sobre la seva possible sortida del PSG "no eren en absolut veritat". "El més important per als pròxims anys és que tots creiem en el projecte. Que formem realment un bon equip i seguim el mateix camí, amb el mateix objectiu", insisteix Verratti, amb contracte amb el PSG fins al 2022.

El futbolista italià també ha reconegut que va ser "una decepció" l'eliminació a la Champions, sobretot després d'haver fitxat el passat estiu el brasiler Neymar (222 milions pagats al Barcelona) i el francès Kylian Mbappé (180 al Mònaco).

Anar al contingut