Futbol

Marco Asensio: "La meva intenció és quedar-me al Reial Madrid"

Davant la possibilitat de continuar cedit un any més a l'Espanyol, el migcampista mallorquí no ha amagat quina és la seva prioritat

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Marco Asensio ha expressat el seu desig de tornar al Reial Madrid aquest estiu i intentar fer-se un forat a l'equip blanc, de manera que, en principi, no preveu una nova cessió ni seguir defensant un any més la samarreta de l'Espanyol.

"La meva intenció és fer una bona pretemporada amb el Reial Madrid i quedar-m'hi. Si després volen cedir-me, doncs ja es veurà", ha declarat Asensio durant la presentació del Nike Camp Open Camp, un campus d'estiu de futbol i bàsquet al qual acudirà juntament l'exfutbolista del Barcelona Bojan Krkic, també present a l'acte.

Malgrat que a l'Espanyol li agradaria comptar un any més amb el mallorquí, Asensio no ha amagat com d'"atractiu" resultaria per a ell jugar a les ordres de Zinedine Zidane: "De petit m'hi fixava molt i tinc moltes ganes d'aprendre'n".

Asensio, que finalitza el seu contracte de cessió amb l'Espanyol el pròxim 30 de juny, ja no ha viatjat amb la plantilla blanc-i-blava a Bolívia, on disputarà dos partits amistosos durant els pròxims dies.

El migcampista mallorquí, en canvi, ha estat citat per Vicente del Bosque, el pròxim 23 de maig, per exercitar-se amb la selecció espanyola absoluta, al costat d'un altre grup de joves futbolistes que completaran els entrenaments mentre no s'incorporin tots els futbolistes que disputaran la pròxima Eurocopa.

"Quan em vaig veure la convocatòria, va ser un somni complert. Ara, a entrenar bé, a aportar el meu granet de sorra i a aprendre d'aquests grans jugadors que té la selecció espanyola", ha comentat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut