Ter Stegen va fer el rècord de passades de mèrit d'un porter en la Lliga (Reuters)
Barça

Marc ter Stegen, amb 51 passades de mèrit, en va completar més que qualsevol jugador de l'Athletic Club

El nou porter titular del Barça va ser el cinquè jugador del partit que va completar més passades i només es va veure superat per Piqué, Umtiti, Sergi Roberto i Busquets

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Marc ter Stegen ha estrenat titularitat amb el FC Barcelona amb molt bona nota, una victòria i molt bones estadístiques, contra l'Athletic Club. El porter alemany ha demostrat una vegada més que, entre moltes altres coses, destaca pel seu atreviment amb el "joc de peus". 

Els números ho evidencien: Ter Stegen va fer una bona exhibició al Nou San Mamés amb 51 passades bones, de 62. Amb aquestes 51, l'alemany va fer més passades amb el peu que qualsevol jugador de l'Athletic Club, tenint en compte que el que en va fer més va ser Beñat, amb 36 de 48. Piqué (65/74), Umtiti (65/72), Sergi Roberto (55/67) i Busquets (54/59) són els únics jugadors que el van superar. 

Amb aquests números magnífics, el nou porter del Barça s'ha embutxacat un nou rècord: el del porter que fa més passades en un partit des de la temporada 2005/06 de la Lliga. 

 


 

 

 

Anar al contingut