Márquez al GP del Japó (Foto EFE)
Motor

Marc Márquez sortirà tercer al Gran Premi del Japó

El de Cervera ha arriscat la "pole" per canviar slicks. Zarco s'ha endut la "pole position"

Actualitzat

El francès Johann Zarco s'ha endut la "pole position" en la tercera i última tanda d'entrenaments lliures pel Gran Premi del Japó de Moto GP, al circuit de Twin Ring Motegi.

Marc Márquez, líder del Mundial i actual campió, ha quedat tercer, per darrere de Danilo Petrucci. El de Cervera, quan tenia el millor crono, ha canviat slicks quan la pista no estava per arriscar, i menys en condicions de líder: "Ha estat un error posar els slicks, he perdut la pole", ha admès Márquez. Quarta posició per a Aleix Espargaró, cinquena per a Jorge Lorenzo i sisena per a Dani Pedrosa. Andrea Dovizioso, màxim rival de Márquez en la lluita pel títol, ha fet novè.

Dani  Pedrosa i Alex Rins han entrat en la segona classificació directa. Pol Espargaró i Maverick Viñales sortiran de la cinquena línia

A Moto3, la "pole" l'ha aconseguit Nicolo Bulega. L'italià sortirà el primer de la graella en una primera línia on també hi haurà Antonelli i Aron Canet. El líder del Mundial, Joan Mir, continua sense arriscar. Amb 81 punts d'avantatge respecte a Fenati, el mallorquí s'ho pren amb calma i avui ha fet el 14è millor temps.

Àlex Màrquez tampoc no ha pogut aconseguir la "pole" a Moto2. El de Cervera ha fet una bona qualificació però, en una última volta rapidíssima, el japonès Nakagami ha rebaixat en una dècima el crono del català, que sortirà segon. La primera línia de sortida la completarà el barceloní Xavi Vierge. Franco Morbideli, el líder del Mundial, només ha pogut fer el 15è millor temps.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut