Marc Márquez a Austin (EFE)
Marc Márquez a Austin (EFE)
MotoGP

Marc Márquez continua sent el rei de les poles del Circuit de les Amèriques

El gran dels Márquez porta 5 anys consecutius dominant els entrenaments del Gran Premi d'Austin

Actualitzat

Marc Márquez (Repsol Honda) ha mantingut la seva hegemonia als entrenaments celebrats al Circuit de les Amèriques, tot i els esforços de Maverick Viñales (Yamaha) per trencar el seu domini. Márquez sortirà el primer de la categoria de MotoGP al Gran Premi d'Austin.

Viñales ha millorat el temps del cerverí en la última volta de la classificació per veure com el seu rival, que encara era en pista, tornava a superar-lo en la seva arribada a la línia de meta per sumar la seva cinquena "pole" consecutiva en aquesta prova del Mundial. El tercer ha estat l'italià Valentino Rossi (Yamaha).

Dani Pedrosa (Repsol Honda), quart, estarà a la segona línia de la graella. La resta de catalans han quedat força més endarrerits. Esteve "Tito" Rabat (Honda) sortirà setzè. Els germans Espargaró no han tingut un bon dia.

Aleix (Aprillia) ha tingut problemes mecànics en la quarta sessió de lliures que li han impedit participar fins i tot a la Q1. Pol (KTM) ha caigut a la primera classificació, però ha pogut seguir competint amb la seva altra moto per acabar vint-i-unè, una posició al davant de l'altre Espargaró.

Morbidelli mana a Moto2

L'italià Franco Morbidelli (Estrella Galícia 0,0 Kalex) encapçalarà la graella en la categoria de Moto 2, al davant del també italià Mattia Pasini (Kalex) i el petit dels Márquez, Àlex (Estrella Galícia 0,0 Kalex).

Ricard Cardús (KTM), substitut del lesionat Brad Binder, ha ocupat un meritori desè lloc. Xavier Vierge (Tech3) ha estat dotzè, Àxel Pons (Kalex) vintè, Isaac Viñales (Kalex) vint-i-dosè i Edgar Pons (Kalex) vint-i-sisè.

La pole de Moto3, per Canet

Aron Canet (Estrella Galícia 0,0 Honda) ocuparà diumenge el primer lloc de la graella de sortida del Gran Premi d'Austin de moto3. Canet ha marcat un temps de 2:14.644, nou rècord de volta ràpida de la categoria, avantatjant en gairebé un segon el líder del Mundial, el mallorquí Joan Mir (Honda). Estarà amb ells a la primera línia l'italià Romano Fenati (Honda). L'argentí Gabriel Rodrigo (KTM), resident a Barcelona, ocuparà el catorzè lloc a la sortida.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut