Pau i Marc Gasol, en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Pau i Marc Gasol, en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Bàsquet

Marc Gasol veu el futur del seu germà Pau als San Antonio Spurs

"Si hagués d'endevinar on jugarà l'any que ve, diria San Antonio", diu el jugador dels Memphis Grizzlies sobre el seu germà, tot i que puntualitza que no ha parlat amb ell del tema

Actualitzat

Amb els Memphis Grizzlies eliminats als "play-offs", Marc Gasol ha passat comptes de final de temporada per valorar diversos aspectes, un dels quals fa referència al futur del seu germà Pau.

La resposta reobre una possibilitat de la qual ja s'havia parlat temps enrere: "Si hagués d'endevinar el seu futur, diria San Antonio, però no he parlat amb ell sobre aquest tema", ha dit Marc a WHBQ, una cadena de ràdio de Memphis.

"Jo l'hi recomanaria, per la manera que tenen de gestionar-ho tot, la manera de funcionar de la franquícia en tots els aspectes", ha comentat el jugador dels Grizzlies.

Quan Pau Gasol estava a punt de marxar dels Lakers, ja se'l va relacionar amb San Antonio Spurs. Finalment, però, es va decantar pels Chicago Bulls. Ara, l'opció de quedar-se a la franquícia d'Illinois no sembla que sigui prioritària per al pivot de Sant Boi de Llobregat, que ha de negociar un nou contracte aquest estiu.

 

Anar al contingut