Marc Gasol
Marc Gasol va fer el bàsquet que va donar el triomf als Grizzlies en l'últim segon (Reuters)

Marc Gasol lidera els Grizzlies cap a un triomf que iguala la sèrie amb els Spurs d'en Pau (2-2)

El partit es va decidir en l'últim segon de la pròrroga gràcies a una cistella del pivot català, que va fer un doble doble de 16 punts i 12 rebots; el seu germà Pau va acabar amb 8 i 11

Marc Gasol va ser el jugador clau en el triomf dels Grizzlies de Memphis per 110-108 contra els Spurs de San Antonio en un partit que es va decidir en la pròrroga i que va portar al seu equip a empatar (2-2) aquest play-off de primera ronda a l'NBA. El pivot català va fer el bàsquet definitiu quan quedaven set dècimes de segon del temps afegit per segellar el triomf del seu equip.

En Marc va jugar 46 minuts i va fer un doble doble de 16 punts i 12 rebots, als quals va afegir quatre assistències. El base Mike Conley va establir una nova marca de postemporada de la franquícia amb 35 punts, i Jamychal Green va aportar 14 punts.

Per als Spurs, Pau Gasol va aconseguir 8 punts i 11 rebots en 21 minuts de joc. El seu millor home va ser Kawhi Leornard, que va liderar l'atac amb 43 punts i va tenir el suport del base Tony Parker, amb 22 punts, i l'ala pivot LaMarcus Aldridge, amb 13.

Tots dos equips tornen ara a Sant Antonio, on dilluns es jugarà el cinquè partit de la sèrie.