Gasol
Els germans Gasol cara a cara en un partit de play-offs (Reuters)
Bàsquet

Els Spurs s'imposen amb contundència en el primer enfrontament de play-offs entre els germans Gasol

El pivot dels Grizzlies va fer 32 punts, però no va poder evitar que l'equip del seu germà, Pau, s'avancés en la sèrie amb una pallissa (111-82)

Actualitzat

Kawhi Leonard va anotar 32 punts i els Spurs de San Antonio van vèncer per 111-82 els Grizzlies de Memphis en el primer partit de la sèrie de fase final de la Conferència Oest. El matx tenia l'al·licient de veure Pau i Marc Gasol enfrontats per primera vegada en un partit de play-offs.

El joc d'equip dels texans va fer inútil una actuació imponent d'en Marc, que també va marxar amb 32 punts (61% d'encert, incloent-hi tres triples sense errada), tot i que no gaire ben repartits en els moments importants: en la segona part només en va fer set. A més, va agafar cinc rebots.

En Pau no va tenir una nit tan brillant. Va aconseguir sis punts i quatre rebots en 25 minuts. Tota la seva anotació va consistir a encertar els dos triples que va intentar.

Pels Spurs, LaMarcus Aldridge va aportar 20 punts i Tony Parker n'hi va afegir 18. Manu Ginóbili va quedar en blanc en 13 minuts de joc, i només va obtenir tres rebots i dues assistències. A les files dels Grizzlies, Mike Conley va fer 13 punts, i el reserva Andrew Harrison, 10.

El segon partit d'aquesta sèrie es jugarà a San Antonio dilluns a la nit.

Altres resultats

Los Angeles Clippers, 95 - Utah Jazz, 97
Toronto Raptors, 83 - Utah, 97
Cleveland Cavaliers, 109 - Indiana Pacers, 108

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut