Dakar

Marc Coma: "Vull tornar al Dakar tot el que m'ha donat a mi"

L'expilot barcelonès de 38 anys va acceptar el repte de ser el nou director esportiu del Dakar l'1 de juliol, després d'haver-se retirat de la competició aquest 2015. Aquest dimarts ho ha explicat en roda de premsa

Jaume CabeceransActualitzat

Marc Coma ha assenyalat aquest dimarts en una roda de premsa que vol tornar al Dakar tot el que li ha donat. El campió català ha reconegut que l'oferta per ser el nou director del ral·li Dakar "ha arribat en un moment molt propici" i que, "per un enamorat al Dakar era impossible dir no a la proposta".

L'expilot ha volgut fer oficial el seu nou paper al Dakar a Avià, la seva població natal. Coma ha dit que "ara estaré al Dakar d'una forma diferent, però per mi sempre serà estar a la competició, m'entregaré al màxim, intentant aportar la meva visió de pilot i aventurer". El català també ha afirmat que vol aportar tota la seva energia per aconseguir que "la carrera segueixi sent la més bonica del món".  

El barceloní ha acabat declarant que "intentaré, sobretot, aportar tota la meva experiència a l'organització". Coma ha guanyat el Dakar en cinc ocasions i, en sis el Campionat del Món de Ral·lis-Cross-Country.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut