Marc Bartra, als jutjats d'Alemanya (EFE)
Futbol

Marc Bartra: "L'atac ha canviat la meva vida perquè ara la sento amb molta més força"

"Després de tot el que he passat em sento encara més fort, i si un atemptat no ha pogut amb mi, res no podrà. L'atac ha canviat la meva vida perquè ara la sento amb molta més força", ha volgut remarcar el jugador

Actualitzat

El central català Marc Bartra ha declarat davant la justícia alemanya sobre l'atemptat amb bomba contra l'autobús del Borussia Dortmund, del passat 11 d'abril del 2017.  

Marc Bartra ha volgut remarcar unes declaracions que s'han publicat sobre la seva declaració al jutjat respecte a l'atac terrorista de l'any passat: "Després de tot el que he passat em sento encara més fort, i si un atemptat no ha pogut amb mi, res no podrà. L'atac ha canviat la meva vida perquè ara la sento amb molta més força". 

 

 

El presumpte responsable, Serguei W., està acusat de 28 casos d'intent d'assassinat i de causar lesions personals. Els fets van passar quan l'autobús del Dortmund sortia de l'hotel de la concentració per dirigir-se a l'estadi per disputar el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions de la temporada passada contra l'AS Mònaco. 

La fiscalia considera que Serguei W. volia matar el major nombre de jugadors possible per generar una caiguda en borsa de les accions del Dortmund amb les quals havia fet una aposta a la baixa per enriquir-se. W. ha reconegut haver estat l'autor de l'atemptat, però assegura que no va tenir intenció de matar ningú.  

Anar al contingut