Primera Divisió

Màlaga i Valladolid sumen un punt insuficient per a les seves aspiracions a La Rosaleda (1-1)

El Màlaga ha empatat amb el Valladolid a La Rosaleda (1-1) en un partit en què els andalusos han començat avançant-se al minut 13 a través de Roque Santa Cruz. Els castellans han anotat la igualada a la mitja hora de partit gràcies a un xut de Larsson. L'empat deixa el Màlaga fora de perill mentre que manté el Valladolid en descens.

El Màlaga ha començat mostrant-se molt més superior que el Valladolid i la prova d'això ha arribat al minut 13 quan Roque Santa Cruz, ha rematat de cap a la sortida d'un córner servit per Duda. El marcador s'ha igualat a La Rosaleda a la mitja hora de partit. Larsson, després de rebre una triangulació, ha marcat amb un bon xut baix i prop del pal esquerre.

La segona part ha estat força igualada. Hi ha hagut una ocasió clara per a cada conjunt en els primers instants de partit. Antunes ha dirigit els malaguenys cap a un ritme més elevat en el segon temps, disposant de dues accions seguides, una amb rematada a porteria i l'altra sortint fora per poc. L'ocasió més clara per al Valladolid ha arribat al minut 78 a través d'una rematada d'Óscar que ha acabat al travesser. L'empat manté el Màlaga fora de perill mentre que el Valladolid continua en descens.