Luis Suárez celebrant un gol (EFE)
Barça

Luis Suárez: "M'agradaria seguir molts anys més al Barça"

El "9" blaugrana, feliç a Barcelona, explica les claus de l'èxit blaugrana en l'entrevista que li ha fet l'exjugador del Liverpool Jamie Carragher.

Actualitzat

El jugador del FC Barcelona Luis Suárez és feliç al Barça. Així ho ha confessat en una entrevista que li ha fet l'exjugador del Liverpool i excompany Jamie Carragher per al diari anglès "Daily Mail". 

Suárez, que està fent una gran temporada a Barcelona i que ara mateix encapçala la llista del 'pichichi' en la Lliga, ha explicat que li agradaria "continuar molts més anys en el Barça", tot i que sap que "les coses no sempre surten com un vol". Per ell, la clau de l'èxit, entre altres coses, és el bon ambient que s'ha forjat al vestidor: "Tinc una relació magnífica amb Leo Messi i Neymar, i també amb Andrés Iniesta. Al Liverpool sentia que tenia més responsabilitat, aquí també recau en ells dos i m'ho passo millor jugant."

"Entre nosaltres tot és natural, no es fa res de cara a les càmeres, al vestidor riem molt i això es nota al camp", explica el "9" del Barça. "No hi ha cap mena d'enveja; això només afectaria negativament els resultats", afegeix. 

Tornaria a la Premier?

L'uruguaià ha explicat que, si hagués de tornar a la Premier, només hi hauria un possible destí: "M'agradaria fer-ho només al Liverpool, però no pas per diners." Una de les diferències entre la Premier i la Lliga, segons el blaugrana, és que "a la Premier no saps mai què passarà abans d'un partit, hi ha molt poca diferència entre la majoria dels equips; en canvi, a La Lliga, excepte tres o quatre, hi ha molta diferència entre els grans i els petits". 

La mossegada

El "9" del Barça té clar que hi ha un episodi de la seva vida que voldria esborrar com fos, però és conscient que és gairebé impossible: la mossegada a Chiellini en el Mundial, acció per la qual va ser supès sis mesos. "Sé que em recordaran per les coses dolentes, i aquestes no les puc canviar, però també vull que em recordin per les coses bones, per guanyar la Champions..., per exemple", ha explicat.

Anar al contingut