Luis Suárez abandona el camp consolat per Leo Messi (EFE)
Futbol

Luis Suárez estarà gairebé un mes de baixa i es complica la Copa Amèrica

Confirmat el diagnòstic inicial: el davanter uruguaià del Barça té un trencament al bíceps femoral de la cama dreta. La selecció uruguaiana el convocarà de cara a la fase decisiva de la competició

Actualitzat

Les proves mèdiques han confirmat el diagnòstic inicial: Luis Suárez un trencament del bíceps femoral de la cama dreta. El temps de recuperació serà d'unes quatre setmanes i això vol dir que l'uruguaià no està descartat per jugar la Copa Amèrica, però que, en tot cas, hi arribaria molt just de forma. El torneig continental es disputarà del 4 al 27 de juny als Estats Units.

De tota manera, la selecció uruguaiana compta que el blaugrana pugui participar a la segona fase de la competició, en cas que els seus companys facin la feina, a la primera fase contra Mèxic, Jamaica i Veneçuela. Els quarts de final de la competició comencen el 17 de juny. I tothom a l'Uruguai té confiança que Luis Suárez podrà escurçar els terminis, com va fer en el Mundial del Brasil del 2014, quan va marcar dos grans gols a Anglaterra 28 dies després de trencar-se un menisc.

El Barça va saber sobreposar-se a la lesió de Suárez, el jugador més en forma dels últims partits, que s'havia sumat a l'expulsió de Javier Mascherano, per guanyar la Copa del Rei contra el Sevilla (2-0).

 

Anar al contingut