Luís Figo i els seus tuits contra Gabriel Rufián (Reuters)
Futbol

Luis Figo: "Núñez em va dir 'porta els diners i te'n podràs anar'"

L'exfutbolista portuguès ha assegurat en una entrevista al programa "Acento Robinson" de la Cadena SER que no renega de la seva etapa al club blaugrana i ha insistit que Josep Lluís Núñez estava al corrent de tot i que li va dir que si portava els diners del seu traspàs (10.000 milions de les antigues pessetes) se'n podia anar

Actualitzat

Luis Figo ha tornat a parlar de la seva polèmica sortida del FC Barcelona per fitxar pel Reial Madrid en una entrevista al programa "Acento Robinson" de la Cadena SER. L'exfutbolista portuguès ha assegurat que no renega de la seva etapa al club blaugrana i ha insistit que Josep Lluís Núñez estava al corrent de tot i que li va dir que si portava els diners del seu traspàs (10.000 milions de les antigues pessetes) se'n podia anar.

La seva etapa al Barcelona: "La meva època al Barcelona va ser feliç, fantàstica. Jo no renego del meu passat. Crec que és important recordar, és part de la meva carrera i també del club. Sense el que vaig aprendre allà la meva carrera no hauria estat la mateixa."

El seu compromís amb Florentino Pérez: "Mai vaig assumir cap compromís amb Florentino, el vaig tenir amb el Reial Madrid. Florentino, com a candidat, va assumir un acord amb el meu agent en el seu moment, amb mi no perquè tenia un contracte i no podia firmar amb cap candidat. En aquest moment, jo treballava amb el meu agent de paraula, no tenia cap vincle contractual amb ell. El que van dir no és veritat. El que va passar després va ser una decisió meva. Veient la situació i amb el compromís del meu agent, jo vaig decidir firmar pel Madrid."

Sobre l'enfrontament Cruyff-Núñez: "El passat hi és per aprendre'n. No busco culpables ni víctimes. La situació va ser transmesa al president, no va voler fer cas de la situació i al final tot va acabar amb el meu traspàs. Núñez em va dir 'porta els diners i te'n podràs anar', i això és el que va passar."

Reacció emocional després del traspàs: "No sé si estava preparat, no sabia com reaccionaria. Prens la decisió i esperes que professionalment ho puguis fer de la millor manera, i emocionalment, no sabia com em rebrien. Eren altres temps, el Madrid estava en un període de transició i a més, amb la premsa, abans sorties a conferències de premsa i ara el jugador està una mica més protegit. No sabia el que em trobaria, com reaccionaria."

El seu retorn al Camp Nou: "L'ambient de jugar amb 100.000 en contra és totalment diferent quan ho esperes que quan no. En aquest cas, hauria estat pitjor que em xiulés el públic del Bernabéu. Hauria pensat que estava acabat. Quan vas a una situació que ja esperes, perquè el que es va muntar en termes de comunicació social, el que se m'ha atacat, el que es va provocar en termes de violència ningú ho comenta... Ara, aquí el dolent és Luis Figo."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut