Futbol

Luis Figo: "Me'n vaig anar del Barça per raons econòmiques i familiars i per falta de reconeixement"

Luis Figo ha explicat alguns dels motius pels quals va decidir marxar del club blaugrana i fitxar pel Reial Madrid l'any 2000

Actualitzat
Luis Figo ha explicat durant la roda de premsa prèvia a l'entrega dels premis Laureus a Berlín alguns dels motius pels quals va decidir marxar del Barça i fitxar pel Reial Madrid al 2000, i assegura que no té res contra del club blaugrana.

"No m'alegro de les derrotes dels altres, perquè sóc un esportista. Jo no tinc res contra el Barça; sou vosaltres els que teniu alguna cosa contra mi", ha explicat el portuguès, que estava assegut al costat de l'excapità del Barça i íntim amic seu Carles Puyol.

"Vaig passar cinc anys meravellosos allà i me'n vaig anar per raons econòniques i familiars i per falta de reconeixement", va explicar Figo, que va abandonar l'equip blaugrana per fitxar pel Reial Madrid la temporada 2000-01. "Honestament, tant dissabte com diumenge vaig estar jugant a golf i no vaig veure cap dels dos partits. La meva vida no només depèn del futbol; hi ha altres coses", ha afegit.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut